Speelgebied Utrecht

Print Friendly, PDF & Email

6 mei 2020
Dit zal de laatste mededeling zijn voor het speelgebied Utrecht. Vanaf nu zullen alle gegevens over het speelgebied Utrecht gaan via e-mail van het wedstrijdsecretariaat RVSU naar jullie recreantencontactpersoon en de Nevobo app. Hier zullen alle speeldata, speeltijden, speellocatie en de uitslagen met de standen te zien zijn.
Mij rest nu alleen om jullie hartelijk te danken voor de steun en support die ik van jullie heb mogen ontvangen. Na 20 jaar zal de website www.recreatievolleybal.nl verdwijnen. Ook ik zal mijn werkzaamheden voor de Nevobo na 33 jaar stopzetten. In april had dit feestelijk moeten gebeuren samen met de festiviteiten naar aanleiding van het 40 jarig bestaan van recreatievolleybal in het speelgebied Utrecht. Maar helaas is dit door de huidige corona crisis niet door kunnen gaan. Ik heb het een hele eer gevonden dat ik, 33 jaar lang, dit voor jullie heb mogen doen.
Ik wil jullie allemaal een hele goede gezondheid toewensen. Pas goed op je zelf en vooral ook voor je medesporters/sters.
Met vriendelijke sportgroet Joop Tersteeg

Domeinnaam recreatievolleybal.nl is te koop. Heeft U interesse neem contact met mij op via info@haanderik.nl

Haanderik.nl voor aanvulling van Uw postzegelverzameling en gebruikte CD, DVD en BluRay
sponsor van recreatievolleybal.nl