speelgebied Utrecht

Print Friendly, PDF & Email
domtoren

In het speelgebied Utrecht wordt in toernooivorm gespeeld. De wedstrijden worden altijd op een zaterdag gespeeld in verschillende sporthallen rondom de stad Utrecht.

Er worden 6 toernooien per seizoen voor elk team georganiseerd. Op elk toernooi speelt men 4 wedstrijden op tijd. De kampioenen van de A poules worden afgevaardigd naar het NRK. Per poule zullen minimaal 3 teams promoveren en-of degraderen afhankelijk van de grootte van de poule. Gestreefd wordt naar een poule van 13 teams. Hierdoor speelt men, verdeelt over de 6 toernooien, twee keer tegen elkaar. Gespeeld wordt altijd op een zaterdag in een sporthal in en rondom Utrecht. De kosten per seizoen zijn 175 euro per team.
Om mee te kunnen spelen met de recreanten toernooien competitie speelgebied Utrecht moet men in het bezit zijn van een geldige spelerskaart afgegeven door de Nevobo. Meestal kan men via de volleybalvereniging waar men speelt aan een spelerskaart komen. Men kan zich ook als individueel lid aanmelden bij de Nevobo via deze link

Hieronder een overzicht van de poules met de link naar de website van de NeVoBo voor de speeldata, speelplaatsen en de standen.

recreanten Utrechtdames poule ARUDA
recreanten Utrechtdames poule BRUDB
recreanten Utrechtdames poule CRUDC
recreanten Utrechtdames poule DRUDD
recreanten Utrechtheren poule ARUHA
recreanten Utrechtheren poule BRUHB
recreanten Utrechtheren poule CRUHC
recreanten Utrechtmixed poule ARUXA
recreanten Utrechtmixed poule BRUXB
recreanten Utrechtmixed poule CRUXC
recreanten Utrechtmixed poule CRUXD

Domeinnaam recreatievolleybal.nl is te koop. Heeft U interesse neem contact met mij op via info@haanderik.nl

Haanderik.nl voor aanvulling van Uw postzegelverzameling en gebruikte CD, DVD en BluRay
sponsor van recreatievolleybal.nl